20. mai 2011

Kamille Mor & Barn og Lilli & Leopold

I Kamille Mor & Barn nr. 2 2011 kan man lese en fin artikkel om skuespilleren Andrea Bræin Hovig, som er mamma til to. Minstemannen hennes, er i reportasjen kledd opp i en heldrakt av den mykeste merionoull, fra et nytt norskt ullmerke, Lille & Leopold. Dette merket får vi til Høstbarn i høst. Utrolig myk og fin ull som kommer både til babyer og de større barnen.

Lilli & Leopold er et ullundertøys merke for barn. Ullen er deilig tynn økologisk merinoull som kjennes myk og behagelig mot den sarte babyhuden. Fargene (naturhvit, pudderrosa og støvblå) som er brukt gjennspeiler de duse fargene til barnet, og passer fint til undertøy. Knappene er trukket med myk bomullsatin. Her kan du lese mer om Lilli & Leopold.

Har du lyst til å vinne et ullplagg fra Lilli & Leopold? Vi lodder ut en naturhvit body strl. 12 mnd og en i strl. 21 mnd. + en støvblå body i strl. 18 mnd. 
Det du må gjøre er å linke til denne konkurransen på din facebookside, eller på din blogg. En lodd per linking. Skriv en kommentar på hvor mange lodd du har og hvilken størrelse du ønsker deg. Konkurransen avsluttes torsdag 2. juni.

Lykke til!

4 kommentarer:

 1. Heisann :-)

  ✿ Takk for titten i en koselig blogg.Takker ja takk til 1stk lodd, da jeg har delt link på facebooksiden min. Ønsker dere en riktig GOD HELG!✿

  Str: 12 mnd er supert,om jeg skulle være heldig å vinne✿

  Mvh Merete
  m-korsg@online.no

  SvarSlett
 2. Jeg har 1 lodd,delt på facebook :) str 18 mnd hadde vært perfekt!

  Mvh Bente ( bente.pru@hotmaiil.com)

  SvarSlett
 3. Jeg har delt på facebook, så 1 lodd!

  Eva
  evacatl (at) gmail dot com

  SvarSlett
 4. forresten, str 12 mndr er supert!

  SvarSlett