29. mai 2012

MINI A TURE - BEDSTE INTERNATIONALE MODEBRAND

MINI A TURE -BESTE INTERNASJONALE MOTEMERKE
MINI A TURE har akkurat mottat en stor britisk pris. 
Juryen bak Junior Design Awards, det store britiske barnemagasinet Junior Magazines, har stemt MINI A TURE til topps i denne ærsfulle premieringen. MINI A TURE slo etablerte merken som  Ermanno, Scervino, Me&i, Oynkiss og Rome e Toska.

"Hos MINI A TURE er vi utrolig stolte over å få være med og sette dansk design på verdenskartet.
 Det er en virkelig stor ære å vinne en så stor internasjonal annerkjennelse og med begrunnelsen "Kraftigt anbefalelsesverdigt" fra en elit jury iinnenfor internasjonal design.  
Vi har med våre produkter prøvd å nå målgruppen ved å være markante og gå nye veier. Denne prisen er en annerkjennelse for at vi har lykkes.
Vi er utrolig stolte over å vinne denne prisen og få den annerkjennelsen."

"The ability to think big is to know that all great things start small "


                                                         

Vi gratulerer MINI A TURE med denne fantastiske prisen. Her ser dere denne herlige denimskjorten med kort arm, på fremsiden av Junior Magazine,Vi har et stort utbud av MINI A TURE i nettbutikken og et enda større i vår fysiske butikk i Oslo. Ta deg en titt her.

9. mai 2012

Miljømerket Katvig

I nyeste magasinet Mamma (nr. 4 2012), er der en stor fin artikkel om Vigga, gründeren bak Katvig. Inspirerende lesing og fine foton fra Vigga sitt hjem utenfor København.

Her forteller Katvig selv sin historie. 

Da Vigga Svensson fikk idèen til det barnetøyet som nå er blitt en klassiker for foreldre over hele verden, var det vanskelig for henne å forene trangen til å verne om jorden med de produksjonsmetoder som ble brukt. Hun kastet seg derfor over økologisk bomull, og resirkulert polyester som hun fikk fremstilt av brukte plastflasker slik at hennes signatur Apple print og striper ble så skånsomme som overhodet mulig mot naturen, arbeiderne som produserer klærne og barna som skal bruke klærne.
Vigga har også utviklet et fraktssystem som sparer store mengder emballasje, hun er politisk engasjert i bærekraftig utvikling og har allerede hatt stor suksess med å sette sitt fingeravtrykk på bransjen. Viggas nyeste utspill er en bomullsmølle som vil kunne løsrive Danmark fra det enormt forurensende forbruk av bomull de har. I stedet for at vi fortsetter å ødelegge naturen og omgivelsene vil Katvig i framtiden bruke bomullsmøllen til å gjenbruke alle bomullsklær som blir kastet hvert år.
Det siste Katvig har lansert er kanskje det mest bærekraftige materialet som i det hele tatt finnes, nemlig resirkulert økologisk bomull.
”Støtt vår kamp for alt det gode – kjøp Katvig!”   Vigga Svensson


Se vårt store utvalg av Katvig i nettbutikken. Og har dere fått med dere at du får 25% avslag på alle Katvig varer ut dagen i dag? Skriv SOL i meldingsfeltet i din bestilling, så trekker vi i fra etterpå.


Er du interessert i å høre med om Katvigs visjoner, så ligger det mange Katvig videor på YouTube. Søk på Katvig.


Ha en fin dag!
mvh Ida/Høstbarn