23. april 2012

Ameera - Nytt i butikken

For noen uker siden hadde vi besøk av Sissel som er agent for MP strømper og Ameera.  MP strømper har vi forresten et stort utbud av i butikken, men de ligger ikke ute i nettbutikken enda. Er det noe dere har sett bilde av eller sett i butikken og ikke finner i nettbutikken så bare si ifra, så sender vi det gjerne.
Ameera er en dansk bedrift som i 25 år har laget hårpynt og accessories.  Ameera er et merke som er utviklet med kjærlighet og med vekt på de små detaljene. 

Vi plukket ut noen søte hårspenenn/strikker, ringer og kule solbriller + litt annet smått og godt. Alt er å finne i butikken i Ole Vigs gate.
Må passe på å takke for hjepen til den kunden som var her på samme gang som vi hadde innkjøpet, og som hjalp oss å velge ut hårpynt. Kjempefint med synspunkter på det vi kjøper inn (det gjelder alle produkter), det hjelper oss til å ha akkurat de produktene som dere ønsker.

Hårstrikker og hårspenner fra 6,- til 42,-


Armbånd for kule gutter og jenter 39,-

Solbriller 85,-Hvor kule er ikke de her solbrillene på en liten tass?
Hårbånd 49,-

Perlemor-strikk

12. april 2012

Markedsdag lørdag 14. april


For dere som bor i  eller i nærheten av Oslo, så anbefaler vi en tur i Bogstadveien, førstkommende lørdag.
Da stenges veien for trafikk butikkene fyller gaten med boder med masse tilbud. Det pleier å være masse folk ute og stemningen er herlig! Føles som ordentlig marked.

I vår bod (vis a vis Body Shop) vil du finne 100/200 kr bord. Her er det varer som før har kostet opp til 900,- så her kan du  gjøre et kupp! 
Butikken vil selvsagt også være åpen med tilbud og rabatter.

Hjertelig velkommen!

mvh Odd Erik & Ida
Høstbarn

10. april 2012

Design Letters vinner pris

 DESIGN LETTERS har vunnet den tyske Deco Design Award prisen,  for sine kopper med Arne Jacobsen typografi og for sine originale trebokstaver. Hurra og gratulerer, vel fortjent, fantastiske produkter. Melaminkrusene og tallerkene har blitt veldig godt tatt i mot og vi har solgt masse av de på kort tid.
Bruk de til drikke, til lørdagsgodteriet, som vase, til tannbørsten eller kanskje du vil skrive et ord med flere kopper etter hverandre?
Krus og tallerken i melamin. 79,-/ del
Skiv en tekst som du liker- kult og personlig
Eller skriv barnas navn på rommet/døren deres 39,-/bokstav
Krittavlene som kommer i fem forskjellige farger er morsmomme for de små. 399,-

Fra Design Letters kommer også de her lekre numrene som kan brukes utvendig f.eks. på  huset. 69,-/stykk
DESIGN LETTERS finner du her i vår nettbutikk.


Send oss gjerne et bilde på hvordan du har brukt DESIGN LETTERS i ditt hjem. Legg det opp på vår facebookside eller send det på post@hostbarn.no.


Kos dere i vårrusket!
klem Ida/Høstbarn